BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Amersfoort

Aannemer in Amersfoort sinds 2008

Elke dag opnieuw werken we bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland aan de tofste bouwprojecten in Amersfoort en omstreken. Hiervoor kunnen we niet anders dan alleen het beste materiaal, de professioneelste instelling en – uiteraard – de leukste mensen inzetten. Of je nu op zoek bent naar een bedrijf die je kan helpen bij een aanbouw, een renovatie of het realiseren van een complete woning, ons team staat voor je klaar.

 

No nonsens aannemer in Amersfoort sinds 2008. Heb je aan aanvraag bij ons ingediend, dan komen we graag bij je langs om het project door te nemen. Om ons goed te kunnen voorbereiden, kun je bij het invullen van het contactformulier een omschrijving meesturen en (eventueel) een plattegrond of foto. Na het bespreken van de opdracht ontvang je van ons snel een prijsopgave. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan vooral ons portfolio!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als aannemer werken we enkel en alleen met kwalitatief goed materiaal. De kwaliteit heeft immers invloed op de levensduur en zo kun je extra lang genieten van het eindresultaat. Mensen blij maken doen we al ruim 10 jaar én met succes. Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio.

Bekijk onze projecten

Aannemer in Amersfoort sinds 2008

Onze top aannemer is Tobias Waardenburg. Hij is zo betrouwbaar als wat. Kan natuurlijk ook niet anders met zijn hart van goud en zijn onvervalste eerlijkheid. Tobias begeleidt onze klanten tijdens het offertetraject en de bouw zelf. Hij zorgt altijd voor een warme overdracht. Wil jij ook met ons bouwen? Vul dan onderstaand formulier in en onze Tobias zal contact met je opnemen!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht