BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Bilthoven

Aannemer in Bilthoven sinds 2008

Dé aannemer in Bilthoven sinds 2008. Wil je een aanbouw, renovatie voor je huis of het realiseren van een complete woning? Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken we elke dag aan toffe projecten in Bilthoven en omstreken. Hiervoor wordt het beste materiaal gebruikt, de professioneelste instelling én de leukste mensen ingezet. Ons team luistert naar jouw wensen en zorgt voor een mooi resultaat!

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen, komen we graag bij je langs om het project door te nemen. Dit doen wij zodra jij je aanvraag bij ons hebt ingediend. Wij kunnen ons goed voorbereiden wanneer jij, bij het invullen van een contactformulier, een omschrijving en eventueel een plattegrond of foto meestuurt. Nadat we het project besproken hebben ontvang je van ons een prijsopgave.

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Bekijk ons portfolio en laat je inspireren!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Wij als aannemer zorgen ervoor dat jij extra lang kan genieten van het eindresultaat! Wij werken alleen met kwalitatief goed materiaal dat invloed heeft op de levensduur. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om vervanging op korte termijn! Al ruim 10 jaar verzorgen wij onze klanten van het beste én dit doen we met succes!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Bilthoven sinds 2008

Ken je Tobias Waardenburg al? Onze top aannemer die altijd paraat staat om het beste resultaat te leveren. Tobias zorgt voor onze klanten tijdens het offertetraject en de bouw zelf. Tobias heeft een hart van goud en weet hoe hij zijn klanten moet helpen.

 

Wil jij weten wat Tobias voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en hij zal contact met je opnemen!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht