BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Bussum

Aannemer in Bussum sinds 2008

Ben je op zoek naar een aannemer in omgeving Bussum? Sinds 2008 bouwt Bouw & Kozijnen Midden-Nederland met plezier aan de meest toffe bouwprojecten in Bussum. Wij werken met de beste materialen en het leukste team. Onze vakmensen hebben al jaren ervaring en dus is ons geen vraag te gek. Wij staan altijd voor je klaar. Wil je een renovatie, een aanbouw of een complete realisatie van een woning? Laat ons je helpen!

 

Zodra je een aanvraag bij ons hebt ingediend, komen we graag bij je langs om de klus te bespreken. Je kan ook bij de aanvraag een foto of plattegrond meesturen, op deze manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden en ons werk nog beter uitvoeren. Nadat de opdracht is besproken, zorgen wij ervoor dat je een prijsopgave ontvangt van ons.

 

Benieuwd wat wij zoal geleverd hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bouw & Kozijnen is gedreven en wilt graag alleen maar topproducten afleveren bij de klanten. Hiervoor maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat invloed heeft op de levensduur van het product. Zo kan je extra lang genieten van het eindresultaat en hoef je er niet telkens naar om te kijken. Wij willen mensen blij maken en dit doen wij al 10 jaar lang met succes!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Bussum sinds 2008

Tobias Waardenburg is onze vaste aannemer die al jarenlang ervaring heeft en zijn werk met passie uitvoert. Tobias is betrouwbaar en heeft al vele klanten geholpen in het proces van begin tot eind. Hij zorgt ervoor dat onze klanten begeleidt worden in het offertetraject en tijdens de bouw. Uiteraard zorgt hij altijd voor een warme overdracht. Bewapend met zijn topteam gaat Tobias altijd voor het beste en dat is te merken!

 

Wil jij weten wat Tobias voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht