BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer De Bilt

Aannemer in De Bilt sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland is het elke dag feest. Ons team mag namelijk dag in dag uit werken aan de tofste bouwprojecten in regio De Bilt en daarbuiten. Dit doen we met passie, ervaring en vakmanschap. Hiervoor gebruiken we standaard het beste materiaal, een gigantisch enthousiaste instelling en – kan ook niet missen – de allerleukste mensen. Of het nu gaan om een aanbouw, renovatie of zelfs de realisatie van een complete woning, ons team staat altijd voor je klaar. We zijn dan ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van De Bilt sinds 2008.

 

Als je een aanvraag bij ons hebt ingediend, komen we graag bij je langs om het project te bekijken. In ons contactformulier is het mogelijk om alvast een omschrijving mee te sturen en (eventueel) een plattegrond of foto. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden. Zodra we de opdracht uitvoerig hebben besproken, ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave.

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan vooral ons portfolio!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Wat de opdracht ook is, we willen altijd een topproduct afleveren. Elke keer opnieuw. Dat zit nu eenmaal in ons bloed. Daarom werken we alleen met de beste materialen. Door de hoge kwaliteit is de levensduur langer en kun je extra lang genieten van het eindresultaat. Met ons werk willen we graag mensen blij maken. Gelukkig doen we dit al meer dan 10 jaar lang zeer succesvol en daar gaan we natuurlijk vrolijk mee verder!

 

Bekijk vooral eens ons portfolio met projecten uit buurt.

Bekijk onze projecten

Aannemer in De Bilt sinds 2008

Zoek je een aannemer in hart en nieren? Dan moet je bij onze Tobias Waardenburg zijn. Met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid is hij zo betrouwbaar als wat. Hij zal jou als klant begeleiden tijdens het offertetraject en het bouwen. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

 

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 128 MB.