BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer De Meern

Aannemer in De Meern sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland boffen we maar. We werken namelijk elke dag met veel plezier aan de tofste bouwprojecten in regio De Meern en daarbuiten! Dit doen we met passie, ervaring en vakmanschap. Hiervoor zetten we alleen maar de beste materialen, een enthousiaste instelling en – hoe kan het ook anders – de allerleukste mensen in. Wat je vraag ook is, ons team regelt het voor je, zoals een aanbouw, een renovatie of zelfs de realisatie van een complete woning. Geen vraag is ons te gek. We zijn dan ook niet voor niet dé no nonsens aannemer van De Meern sinds 2008.

 

Zodra je je aanvragen bij ons hebt ingediend, komen we graag bij je lang om het project op te nemen. Graag willen we je vragen om bij het sturen van je aanvraag een omschrijving en (eventueel) een plattegrond of foto erbij te doen. Zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden en ons werk goed uitvoeren. Nadat we je aanvraag vakkundig hebben opgenomen, ontvang je van ons snel een prijsopgave.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan eens ons portfolio.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als aannemer willen we alleen maar topproducten bij elke klant afleveren. Daarom maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit heeft invloed op de levensduur en zo profiteer je extra lang van het eindresultaat. Met ons werk willen we keer op keer mensen blij maken. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar en met veel succes!

Bekijk onze projecten

Aannemer in De Meern sinds 2008

Als je op zoekt bent naar een aannemer in hart en nieren, dan moet je bij onze Tobias Waardenburg zijn. Door zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid, is hij betrouwbaar en kun je op hem bouwen. Als klant begeleidt hij jou tijdens het offertetraject en de bouw. Hij zorgt hierbij altijd voor een warme overdracht. Zie jij het ook wel zitten om met ons te gaan bouwen? Stuur onze Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht