BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Harmelen

Aannemer in Harmelen sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland boffen we maar. Dag in dag uit mogen we namelijk werken aan de tofste bouwprojecten in en in de buurt van Harmelen! Met veel passie, ervaring én vakmanschap gaan we voor jou aan de slag. Hiervoor gebruiken we alleen maar de beste materialen, een enthousiaste instelling en – uiteraard – het leukste team. Of je nu een aanbouw wilt, je huis wilt laten renoveren of op zoek bent naar de realisatie van een complete woning, geen vraag is ons team te gek. We zijn dan ook niet voor niet dé no nonsens aannemer van Harmelen sinds 2008.

 

Dien je een aanvraag bij ons in, dan komen we langs om het project op te nemen. Bij het invullen van ons contactformulier kun je een omschrijving en (eventueel) een foto of plattegrond meesturen) Op deze manier kunnen we ons goed voorbereiden en ons werk nóg beter uitvoeren. Zodra we je aanvraag vakkundig hebben doorgenomen, ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave.

 

Wil je weten wat wij voor jouw bouwproject kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Het is niet zo gek dat we altijd en bij elke klant een topproduct willen afleveren. Dat zit nu eenmaal in ons bloed. Om dit te kunnen realiseren, maken we enkel en alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Goed materiaal heeft immers invloed op de levensduur en zo kun je extra lang genieten van het eindresultaat! Bij elk project willen we mensen blij maken. Dit doen we inmiddels al ruim 10 jaar lang én zeer succesvol!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Harmelen sinds 2008

Zoek jij een aannemer met liefde en passie voor het vak? Dan is onze Tobias Waardenburg de man die je zoekt! Hij heeft een hart van goud en is altijd eerlijk, waar hij zo betrouwbaar is als maar kan zijn en je echt op hem kunt bouwen. Tobias begeleidt onze klanten gedurende het offertetraject en ook daarna tijdens de bouw. Hij zorgt altijd voor een warme overdracht. Bewapend met jarenlange ervaring én een topteam, gaat hij altijd voor goud en dat merken onze klanten.

 

Wil jij je bouwproject met een gerust hart uit handen laten nemen? Stuur onze Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht