BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Lopik

Aannemer in Lopik sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken we dag in dag uit met veel plezier aan de tofste bouwprojecten in en in de buurt van Lopik! Passie, ervaring en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. Daarom zetten we enkel en alleen de beste materialen, de meest enthousiaste instelling en het leukste team in. Geen vraag is ons team te gek en we staan altijd voor je klaar. Bijvoorbeeld wanneer je een aanbouw wilt, je huis toe is aan een renovatie of je zelfs een complete realisatie van een woning wilt hebben. Ze noemen ons ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van Lopik sinds 2008!

 

Dien je een aanvraag bij ons in, dan komen we graag even bij je kijken om het project op te nemen. Bij het invullen van ons contactformulier heb je de mogelijkheid om een omschrijving en (indien mogelijk) een foto of plattegrond mee te sturen. Zo kunnen we ons goed voorbereiden en ons werk nog beter uitvoeren. Wanneer wij je aanvraag uitgebreid hebben opgenomen, ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave.

 

Benieuwd wat Bouw & Kozijnen voor jou betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

We willen bij al onze klanten natuurlijk alleen maar topproducten afleveren. Die gedrevenheid zit nou eenmaal in ons bloed. Die topproducten maken we door uitsluitend gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen. Goed materiaal heeft immers invloed op de levensduur en zo kun je extra lang genieten van het eindresultaat! Met ons werk willen we elke keer opnieuw mensen blij maken. Inmiddels doen we dit al ruim 10 jaar lang én met veel succes!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Lopik sinds 2008

Als je op zoek bent naar een aannemer in hart en nieren, dan ben je bij onze Tobias Waardenburg aan het juiste adres. Met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid is hij zo betrouwbaar als maar kan. Hij begeleidt onze klanten zowel tijdens het offertetraject als tijdens de bouw. Hierbij zorgt hij altijd voor een warme overdracht. Bewapend met zijn jarenlange ervaring en een topteam gaat hij steeds weer voor goud en dat merken onze klanten.

 

Jouw bouwproject achterlaten bij iemand die er verstand van heeft? Stuur onze Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht