BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Nieuwegein

Aannemer in Nieuwegein sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland staan we elke dag met plezier op. We mogen namelijk dag in dag uit werken aan de tofste bouwprojecten in Nieuwegein en omgeving! Dit doen we met veel passie, ervaring en vakmanschap. Logisch natuurlijk dat we daarom uitsluitend de beste materialen, een enthousiaste instelling en – hoe kan het ook anders – de allerleukste mensen inzetten. Of je nu een aanbouw wilt, een renovatie of zelfs de realisatie van een complete woning, geen vraag is ons te gek! We zijn ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van Nieuwegein sinds 2008.

 

Wanneer je je aanvraag hebt ingediend, komen we bij je langs om het project door te nemen. In ons contactformulier kun je een omschrijving en eventueel een foto of plattegrond meesturen. Zo kunnen we ons goed voorbereiden en ons werk perfect uitvoeren. Zodra we je aanvraag vakkundig hebben opgenomen, ontvang je van ons een prijsopgave.

 

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Ons doel is om elke keer opnieuw topproducten af te leveren bij al onze klanten. Om dit te realiseren, maken we enkel en alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur, waardoor je extra lang van het eindresultaat kunt genieten! Wij maken graag mensen blij met ons werk. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar en met veel succes!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Nieuwegein sinds 2008

Zoek je een aannemer in hart en nieren, dan is onze Tobias Waardenburg je man. Hij heeft een hart van goud en is onvervalst eerlijk, waardoor hij zeer betrouwbaar is en echt om hem kunt bouwen. Tijdens het offertetraject en de bouw zal hij je begeleiden. Hierbij zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

 

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur Tobias een bericht door onderstaand contactformulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht