BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Schoonhoven

Aannemer in Schoonhoven sinds 2008

Elke dag opnieuw werken we bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland aan de tofste bouwprojecten in en in de buurt van Schoonhoven. Dit doen we met veel passie, ervaring én vakmanschap. Uiteraard kunnen we ook niet anders dan alleen het beste materiaal, de meest enthousiaste instelling en de leukste mensen inzetten. Of je nu een nieuwe aanbouw wilt, je huis toe is aan renovatie of je een complete woning wilt realiseren, het team van Bouw & Kozijnen staat voor je klaar! We zijn dan ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van Schoonhoven sinds 2008.

 

Zodra je jouw aanvraag bij ons hebt ingediend komen we het project bij je doornemen. Om ons extra goed te kunnen voorbereiden, is het mogelijk om bij het invullen van ons contactformulier een omschrijving en (eventueel) een plattegrond of foto mee te sturen. Zodra we opdracht hebben doorgenomen, ontvang je snel van ons een prijsopgave.

 

Benieuwd wat wij voor jouw bouwproject kunnen betekenen? Bekijk dan vooral ons portfolio!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Het zit nou eenmaal in ons bloed om alleen maar topproducten te willen afleveren. Daarom werken we enkel en alleen met kwalitatief goed materiaal. Het gebruik van goed materiaal heeft invloed op de levensduur en op deze manier heb je extra lang profijt van het eindresultaat. Daarnaast willen we met ons werk natuurlijk mensen blij maken. Inmiddels doen we dit al meer dan 10 jaar én met veel succes.

 

Nog steeds niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Schoonhoven sinds 2008

Zoek je een top aannemer, dan zit je bij ons Tobias Waardenburg helemaal goed! Hij is zo betrouwbaar als maar kan. Niet zo gek met zijn hart van goud en zijn onvervalste eerlijkheid.Tijdens het offertetraject en de bouw zelf begeleidt Tobias onze klanten. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

 

Zie jij het ook wel zitten om met ons te bouwen? Vul dan onderstaand formulier in en onze Tobias zal contact met je opnemen!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht