BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Soest

Aannemer in Soest sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken we elke dag aan toffe bouwprojecten in de regio Soest en daaromheen. Met passie, ervaring en vakmanschap werkt ons team altijd nauwkeurig. Wij zorgen dit door gebruik te maken van het beste materiaal, een enthousiaste instelling en de beste mensen! Wij staan graag voor je klaar voor onder andere aanbouwen, renovaties of complete realisaties van woningen. Sinds 2008 zijn wij dé aannemer van Soest.

 

Zodra je een aanvraag bij ons hebt ingediend, dan komen we graag bij je langs om het project te bekijken. Je kan tijdens het invullen van ons contactformulier een omschrijving meesturen of eventueel een plattegrond of foto. Zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden en je nog beter helpen! Wanneer we de opdracht hebben besproken, ontvang je van ons een prijsopgave.

 

Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan vooral ons portfolio!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Het maakt niet uit wat voor opdracht wij binnen krijgen, wij willen het altijd netjes afleveren. Daarom werken wij met de beste materialen en maken we gebruik van hoogwaardig kwaliteit. Hierdoor is de levensduur langer en kan je extra lang genieten van het eindresultaat. Wij willen graag mensen blij maken en doen dit al ruim 10 jaar lang met succes!

 

Laat je verrassen en inspireren door projecten te bekijken uit de buurt.

Bekijk onze projecten

Aannemer in Soest sinds 2008

Een betrouwbare aannemer vinden is niet altijd makkelijk. Bij Bouw & Kozijnen zit je goed! Tobias Waardenburg heeft een hart van goud en al jaren ervaring met onze klanten. Hij zal je begeleiden tijdens het offertetraject en tijdens het bouwproject. Bovendien zorgt hij ook nog eens voor een warme overdracht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je met Tobias aan de slag gaat.

 

Stuur ons via onderstaand formulier een bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht