BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Werkhoven

Aannemer in Werkhoven sinds 2008

Met veel passie, ervaring en vakmanschap werkt Bouw & Kozijnen Midden-Nederland  aan de tofste bouwprojecten in Werkhoven en omgeving! Wij willen onze klanten alleen het beste eindresultaat leveren. Hiervoor gebruiken wij alleen kwalitatief materiaal. Het leukste team en de professionele instelling zorgt voor aanbouwen, renovaties en zelfs complete woningen. Wij kunnen het allemaal regelen voor je. Sinds 2008 zijn wij dé aannemer van Werkhoven.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Dien een aanvraag in en wij komen langs om alles tot in detail te bespreken. Bij je aanvraag kan je een omschrijving, plattegrond of foto meesturen. Hiermee kan je ons optimaal voorbereiden waardoor wij ons werk nog beter kunnen uitvoeren. Zodra wij de opdracht hebben bekeken, ontvang jij van ons een prijsopgave. Wij zijn je graag van dienst!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Elke opdracht wordt uitvoerig besproken en naar gekeken. Om het beste resultaat te leveren, werken wij alleen met topproducten. Om dit te bereiken, maken we alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Door gebruik te maken van het beste materiaal heeft dit een positief effect op de levensduur. Hierdoor heb je extra lang profijt van het eindresultaat. Wij doen wat jouw wens is en uiteindelijk willen we jou blij maken!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Werkhoven sinds 2008

Tobias Waardenburg, onze hardwerkende aannemer die zijn werk met liefde en passie uitvoert. Hij zal jou bijstaan tijdens het offertetraject en de bouw. Tobias weet met zijn jarenlange ervaring waar de klant naar op zoek is en weet deze wensen te vervullen. Hij zorgt daarbij altijd voor een goede overdracht.

 

Wil jij iemand die je kan vertrouwen en alles uit handen kan geven? Stuur dan via onderstaand formulier Tobias een bericht en hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht