BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemersbedrijf Bilthoven

Aannemer in Bilthoven sinds 2008

In de regio Bilthoven werkt Bouw & Kozijnen Middel Nederland elke dag aan gave projecten! Zo wordt er een aanbouw gerealiseerd en de andere keer wordt er een complete woning gerenoveerd. Wij werken met het beste materiaal en de leukste mensen. Sinds 2008 zijn wij hét aannemersbedrijf van Bilthoven en leveren we unieke resultaten.

 

Je kan bij ons een aanvraag indienen zodat we bij je langs komen om de opdracht te bespreken. We willen ons hier zo goed mogelijk op voorbereiden, daarom heb je de mogelijkheid om een omschrijving of eventueel een plattegrond en/of foto mee te sturen met het contactformulier. Op deze manier kunnen wij ons werk nog beter uitvoeren. Nadat wij alles besproken hebben, ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave.

 

Benieuwd naar onze recente projecten? Bekijk ons portfolio.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Elk project is anders, uniek en willen we uiteraard netjes afleveren. Hiervoor maken we gebruik van hoogwaardig materiaal dat meegaat voor een langere levensduur. Zo heb je de komende jaren geen omkijken naar en ben je verzekerd van het beste eindresultaat. Wij zijn niet voor niets al 10 jaar lang bezig om mensen blij te maken en doet dit met succes!

Bekijk onze projecten

Aannemersbedrijf in Bilthoven sinds 2008

Op zoek naar een betrouwbare aannemer die weet wat hij doet? Onze Tobias helpt je graag op weg en geeft je dan ook het beste advies. Al jarenlang werkt hij met passie als aannemer en weet wat onze klanten willen. Hij zorgt voor de begeleiding van klanten in het offertetraject en ook tijdens het bouwen. Bovendien zorgt hij ervoor dat de overdracht goed plaatsvindt.

 

Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht