BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemersbedrijf Bosch en duin

Aannemers Bosch en duin bedrijf sinds 2008

Bouw & Kozijnen Midden Nederland werkt dag in dag uit aan toffe projecten in Bosch en Duin. Zo realiseren we onder andere aanbouw, renovaties en zelfs complete woningen. Wij werken met het beste materiaal en de leukste vakmensen.

 

Ben jij op zoek naar een aannemersbedrijf in Bosch en Duin? Dien dan een aanvraag in bij ons. Zodra wij deze ontvangen hebben, komen we bij je langs om de opdracht persoonlijk te bespreken. Je hebt de mogelijkheid om bij het contactformulier een omschrijving mee sturen, een plattegrond of foto van het desbetreffende project. Zo kunnen wij ons nog beter voorbereiden en ons werk nog beter uitvoeren. Nadat wij alles vakkundig bij je hebben opgenomen, ontvang jij van ons een prijsopgave.

 

Wil je weten wat we zoal hebben gerealiseerd? Neem een kijkje in ons portfolio en laat je verrassen!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Om het beste eindresultaat te kunnen garanderen aan onze klanten, werken wij alleen met hoogwaardig materiaal. Dat is namelijk goed voor een langere levensduur en het is beter voor het milieu. Op deze manier kunnen wij perfect werk afleveren en jij hebt er lange tijd geen omkijken naar. Al ruim 10 jaar maken wij onze klanten blij met succes!

Bekijk onze projecten

Aannemersbedrijf Bosch en duin sinds 2008

We willen je graag voorstellen aan Tobias. Onze aannemer die al jarenlang diverse projecten heeft gerealiseerd in omgeving Bosch en Duin. Tobias is verantwoordelijk voor de begeleiding van onze klanten tijdens het offertetraject en tijdens de bouw. Daarna zorgt hij voor een warme overdracht.

 

Wil jij graag weten wat Tobias voor jou kan betekenen? Stuur een bericht via onderstaand formulier dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht