BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemersbedrijf Bussum

Aannemersbedrijf Bussum sinds 2008

Bij aannemersbedrijf Bussum werken wij elke dag met veel plezier aan de tofste projecten in Bussum en omstreken. Van aanbouwen en renovaties tot het bouwen van een complete woning, wij regelen het voor je. We werken met de beste materialen, zodat je lang kunt genieten van het eindresultaat. We komen vakkundig bij je langs en sturen zo snel mogelijk een prijsopgave. Ons leuke team staat voor je klaar om vol passie en vakmanschap voor je aan de slag te gaan. Wat kan Bouw & Kozijnen Midden Nederland voor je betekenen?

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als aannemersbedrijf willen we elk project tot een succes brengen. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van het beste eindresultaat, maar kun je er ook lang van genieten. Bouw & Kozijnen maakt al vele jaren mensen blij, en dat zetten we elke dag voort.¬†Bekijk ons portfolio voor een aantal foto’s van onze tofste projecten.

Bekijk onze projecten

Aannemersbedrijf Bussum sinds 2008

Ben je op zoek bent naar een aannemer met passie voor het vak? Bij onze Tobias Waardenburg zit je goed. Hij zorgt van begin tot eind dat jou project een groot succes wordt. Gedurende het offertetraject en de bouw zal hij jou begeleiden. Daarbij zorgt Tobias altijd voor een warme overdracht. Wil jij jouw project met een gerust hart uithanden geven? Stuur ons dan een berichtje en wij geven zo snel mogelijk een reactie.

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht