BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemersbedrijf Houten

Aannemersbedrijf Houten sinds 2008

Voor al je aannemersklussen in Houten moet je bij Bouw & Kozijnen Midden Nederland zijn. Met een team vol met vakmensen staan we elke dag klaar om te werken aan mooie projecten. Professionaliteit staat bij ons voorop en alleen met het allerbeste resultaat zijn we tevreden. Daarom zijn we het aannemersbedrijf in Houten. Doordat we uitsluitend werken met de beste materialen kun je maximaal genieten van de levensduur van het eindresultaat. Dien hieronder een aanvraag in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op over onze mogelijkheden. We komen daarna graag langs om de opdracht te bespreken. Als alles wensen duidelijk in beeld zijn, krijg je van ons een prijsopgave en dan kunnen we daarna aan de slag.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als aannemersbedrijf gaan we voor het hoogst haalbare resultaat door gedetailleerd en vakkundig te werk te gaan. Door te werken met hoge kwaliteit materialen kun jij er als klant van op aan dat ons afgeleverde werk lang mee gaat. We werken met passie voor het vak en dat is te zien in de projecten die we opleveren. Laat je inspireren door ons portfolio te bekijken.

Bekijk onze projecten

Aannemersbedrijf Houten sinds 2008

Ben je op zoek naar een top aannemer met vele jaren ervaring? Dan is Tobias Waardenburg voor jou de aangewezen persoon. Hij is al jaren werkzaam bij ons en gaat elk project alleen voor het beste resultaat. Tobias begeleidt je tijdens het gehele traject van de offerte tot de oplevering.

 

Enthousiast geworden? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht