BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemersbedrijf Zeist

Aannemersbedrijf Zeist sinds 2008

Bouw & Kozijnen Midden Nederland is hét aannemersbedrijf in de regio Zeist. Dagelijks werken wij aan toffe projecten, zoals aanbouwen, opbouw en zelfs complete renovaties van woningen. Wij werken met het beste materiaal en het beste team om ons heen. Al onze vakmensen voeren met passie hun werk uit. Sinds 2008 zijn wij actief als professioneel aannemersbedrijf in Zeist.

 

Dien bij ons een aanvraag in, zodat wij kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij komen dan bij je langs om de opdracht te bespreken. Om ons optimaal voor te bereiden, vragen wij om een plattegrond of foto mee te sturen met jouw aanvraag. Hierdoor kunnen wij ons nog beter ons werk uitvoeren. Zodra de opdracht is doorgenomen, ontvang je van ons een prijsopgave.

 

Ben je benieuwd welke projecten we zoal hebben gedaan? Bekijk ons portfolio met de meest recente projecten.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als betrouwbaar aannemersbedrijf uit Zeist werken wij met hoogwaardig materiaal voor de beste producten. Deze gaan dan voor een langere levensduur mee en zo hoef je er lange tijd niet naar om te kijken. Op deze manier wordt het beste eindresultaat gegarandeerd aan onze klanten. Wij doen dit al ruim 10 jaar lang en met succes!

Bekijk onze projecten

Aannemersbedrijf Zeist sinds 2008

Onze Tobias werkt al jarenlang als betrouwbare aannemer bij Bouw & Kozijnen. Hij heeft diverse projecten afgerond en tal van klanten geholpen. Hij heeft ervaring met kleine, maar ook grote projecten. Tobias is tevens verantwoordelijk voor het offertetraject van onze klanten en begeleidt hen tijdens de bouw.

 

Wil jij weten wat Tobias voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht