BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Bouwbedrijf Bussum

Bouwbedrijf in Bussum sinds 2008

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf in Bussum of omgeving? Bouw & Kozijnen Midden Nederland bouwt regelmatig in Bussum en heeft al meerdere projecten afgerond.

 

Door heel de randstad werken wij aan verschillende bouwprojecten. Wij hebben ervaring met kleine, maar ook grotere projecten. Om het beste eindresultaat te bereiken, maken wij uitsluitend gebruik van het beste materiaal en het leukste team.

 

Onze vakmensen hebben ervaring in het plaatsen van een aanbouw, opbouw, renovatie of complete realisatie van een woning of pand. Wij gaan vakkundig aan de slag nadat wij een aanvraag binnen hebben gekregen. Zodra de opdracht besproken is, krijg je van ons een prijsopgave en kunnen we het project starten. Wat kunnen we voor jou betekenen?

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bouw & Kozijnen wilt altijd perfect werk afleveren bij alle klanten. Om dit te garanderen werken wij met hoogwaardig kwaliteit. Hierdoor heeft het een langere levensduur en hoef je er lange tijd niet naar om te kijken. Wij maken al meer dan 10 jaar lang mensen blij en hopen dit met succes te blijven doen!

Bekijk onze projecten

Bouwbedrijf in Bussum sinds 2008

Onze aannemer Tobias Waardenburg is al jaren aan het werk als aannemer en bouwt met passie! Hij begeleidt onze klanten tijdens het offertetraject en tijdens de bouw. Hij zorgt altijd voor een warme overdracht en houdt iedereen op de hoogte. Tobias heeft de juiste ervaring in het begeleiden van bouwprojecten in Bussum. Samen met zijn team gaan ze elke keer weer voor goud. Ook zijn collega’s zorgen ervoor dat alles netjes afgewerkt wordt.

 

Wil jij graag hulp van Tobias en met hem bouwen? Stuur een bericht via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht