BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Bouwbedrijf Harmelen

Bouwbedrijf in Harmelen sinds 2008

Bouw & Kozijnen Midden-Nederland doet vele projecten in Harmelen en omgeving. Al jarenlang werken we aan toffe bouwprojecten met het leukste team! Wij hebben ervaring in aanbouwen, renovaties of complete realisatie van woningen. Hiervoor gaat ons team aan de slag om vakkundig het project te bespreken en vervolgens uit te voeren. Wij werken uitsluitend met het beste materiaal, zodat onze klanten extra lang kunnen genieten. Sinds 2008 maken wij mensen blij en zorgen we ervoor dat alle wensen gerealiseerd worden. Wij zijn hét bouwbedrijf Harmelen met de beste resultaten!

 

No nonsens aannemer in Harmelen sinds 2008. Heb je aan aanvraag bij ons ingediend, dan komen we graag bij je langs om het project door te nemen. Om ons goed te kunnen voorbereiden, kun je bij het invullen van het contactformulier een omschrijving meesturen en (eventueel) een plattegrond of foto. Na het bespreken van de opdracht ontvang je van ons snel een prijsopgave. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan vooral ons portfolio!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Om ervoor te zorgen dat we de beste service en kwalitatieve producten bij je afleveren, maken we gebruik van hoogwaardig materiaal. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief spul, is het product duurzamer voor de lange termijn. Hierdoor kan jij extra lang genieten van het resultaat en heb je er lange tijd geen omkijken naar. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de behoeften nageleefd worden van onze klanten. Dit doen wij al ruim 10 jaar lang met succes!

 

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan? Bekijk ons portfolio en je bent direct verkocht!

Bekijk onze projecten

Bouwbedrijf in Harmelen sinds 2008

Naast de keuze voor een goed bouwbedrijf is een aannemer ook niet onbelangrijk. Onze aannemer Tobias Waardenburg heeft jarenlang ervaring en weet precies waar onze klanten naar op zoek zijn. Met zijn eerlijkheid kan je op Tobi bouwen. Tobias zorgt ervoor dat onze klanten tijdens het offertetraject worden begeleidt en gedurende de bouw. Verder zorgt Tobi voor een goede en warme overdracht.

 

Ben jij klaar om met ons te bouwen? Voor meer informatie kan je Tobias een berichtje sturen via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht