BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Bouwbedrijf Houten

Bouwbedrijf in Houten sinds 2008

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Houten? Dan is het natuurlijk logisch dat je bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland terecht komt! Wij zijn namelijk regelmatig in Houten en omstreken te vinden en zijn groot genoeg om meerdere bouwprojecten op te pakken. Wij boffen maar met ons mooie werk. Elke dag opnieuw werken we met plezier aan de tofste projecten. Dit doen we enkel en alleen met het beste materiaal, onze enthousiaste instelling en – uiteraard – de leukste mensen.

 

Wat je vraag ook is, ons team staat altijd voor je klaar. Van aanbouw en opbouw tot renovaties en het realiseren van complete woningen; geen vraag is ons te gek. Wij komen de klus vakkundig bij je opnemen en sturen je zo snel mogelijk een prijsopgave. We zijn niet voor niets hét no nonsens bouwbedrijf van Houten sinds 2008. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bij onze projecten werken wij uitsluitend met het beste materiaal. Dit doen we niet alleen zodat we jou kunnen verzekeren van het beste eindresultaat, maar ook vanwege de langere levensduur van het materiaal. Het blij maken van mensen doen we inmiddels al meer dan 10 jaar. En dat doen we zeer succesvol.

 

Nog steeds niet overtuigd? Na het bekijken van ons portfolio waarschijnlijk wel!

Bekijk onze projecten

Bouwbedrijf in Houten sinds 2008

Wat dacht je van een aannemer met passie en liefde voor het vak? In dat geval is onze Tobias Waardenburg de perfecte kandidaat. Hij heeft een hart van goud en is altijd eerlijk. Hierdoor is-ie niet alleen betrouwbaar, maar kun je echt om hem bouwen. Hij begeleidt jou als klant tijdens het offertetraject en ook daarna, tijdens de bouw. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

 

Tobias heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van bouwprojecten, zowel in Houten als elders in het land. Samen met zijn team gaat hij altijd weer voor goud en dat merken onze klanten. Heb je ook zo’n zin gekregen om met ons te bouwen? Stuur onze Tobias een bericht via onderstaand formulier en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht