BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Bouwbedrijf Montfoort

Bouwbedrijf in Montfoort sinds 2008

Wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in de buurt van Montfoort, dan is het niet zo gek dat je bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland terecht komt! Wij zijn namelijk regelmatig in Montfoort en omstreken te vinden en zijn groot genoeg om meerdere bouwprojecten op te pakken. Wij zijn maar wat gelukkig met ons werk. We mogen namelijk dag in dag uit werken aan de tofste bouwprojecten. Dit doen we met passie, ervaring én vakmanschap. Logisch dat we daarom alleen werken met het beste materiaal, de meest enthousiaste instelling en – uiteraard – het leukste team.

 

Welke vraag je ook hebt, ons team staat altijd voor je klaar. Aanbouwen, renovaties of het realiseren van complete woningen, geen vraag is ons te gek. Heb je je aanvraag ingediend, dan komen we de klus vakkundig bij je opnemen. In het contactformulier kun je een omschrijving en (eventueel) een foto of plattegrond meesturen. Op deze manier kunnen we ons optimaal voorbereiden en ons werk nóg beter uitvoeren. Zodra we het project hebben doorgenomen, ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave. We zijn niet voor niets hét no nonsens bouwbedrijf van Montfoort sinds 2008. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bij Bouw & Kozijnen willen we keer op keer een topproduct afleveren. Dat zit nou eenmaal in ons bloed. Om dit te bereiken, werken we uitsluitend met het beste materiaal. Materiaal van goede kwaliteit heeft immers een positieve invloed op de levensduur en zo kun je extra lang profiteren van het eindresultaat! Met ons werk willen we mensen blij maken. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar én zeer succesvol.

 

Nog niet helemaal overtuigd? Na het bekijken van ons portfolio waarschijnlijk wel!

Bekijk onze projecten

Bouwbedrijf in Montfoort sinds 2008

Wil jij een aannemer met passie en liefde voor het vak? Dan is onze Tobias Waardenburg de man die je zoekt. Hij heeft een hart van goud en is altijd eerlijk. Hierdoor is-ie niet alleen betrouwbaar, maar kun je echt om hem bouwen. Tobias begeleidt onze klanten tijdens het offertetraject en ook daarna tijdens de bouw. Hij zorgt altijd voor een warme overdracht. Bewapend met jarenlangere ervaring en een topteam, gaat hij altijd weer voor goud en dat merken onze klanten.

 

Heb je ook zo’n zin gekregen om met ons te bouwen? Stuur onze Tobias een bericht via onderstaand formulier en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht