BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Bouwbedrijf Vleuten

Bouwbedrijf in Vleuten sinds 2008

Bouwbedrijf Vleuten is dé specialist in bouwen. Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken we al sinds 2008 aan de meest unieke projecten. Dit doen we in Vleuten, maar ook omstreken. Wij hebben verschillende bouwprojecten afgerond in heel de randstad. Dit doen wij met passie, vakmanschap en liefde! Wij werken met het meest enthousiaste instelling en het leukste team!

 

Ons expertise ligt in aanbouw, opbouw, renovaties en realisatie van complete woningen. Wanneer je je aanvraag bij ons hebt ingediend, komen we graag bij je langs om de opdracht te bespreken. Je kan daarom het best een omschrijving of foto meesturen in het contactformulier. Hierdoor kunnen we ons beter voorbereiden en het werk nog beter uitvoeren. We hopen je graag van dienst te kunnen zijn!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten extra lang kunnen genieten van het eindresultaat. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatieve producten en hoogwaardig materiaal. Hiermee verzekeren we de levensduur op het product en heb je er lange tijd geen omkijken naar. Meer dan 10 jaar maken we mensen blij en voeren we met succes ons werk uit. We willen je graag overtuigen, neem daarom een kijkje in ons portfolio!

Bekijk onze projecten

Bouwbedrijf in Vleuten sinds 2008

Een aannemer die weet hoe hij zijn werk moet uitvoeren? Tobias Waardenburg is iemand die je zoekt. Hij heeft al jarenlang ervaring als aannemer en is betrouwbaar. Tobias begeleidt klanten tijdens het gehele bouwproject. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat elk bouwproject perfect wordt afgeleverd.

 

Wil je meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen? Via het formulier kan je een bericht sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht