Pure vakmanschap voor de aanbouw van jaren 50 woning

Ben je op zoek naar een aannemer voor de aanbouw van jouw jaren 50 woning? Bouw & Kozijnen Midden Nederland is dé aannemer die kwaliteit en professionaliteit levert. Elke dag werken wij aan diverse bouw projecten door de randstad. Wij voeren ons werk met passie uit. Sinds 2008 streven wij om alleen het beste resultaat te leveren. Dit waarborgen we door gebruik te maken van het beste materiaal én het beste team in te zetten.

Zodra wij de klus vakkundig hebben opgenomen bij je, ontvang je van ons een prijsopgave. Naast dat we iets kunnen betekenen voor de aanbouw van jouw jaren 50 woning, bieden we ook andere diensten aan. Denk aan opbouw of renovatie van een complete woning. Jij vraagt en wij regelen het!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kleine en grote bouwprojecten met passie sinds 2008!

Bouwen doen we alleen met het beste resultaat!

Bouw & Kozijnen werkt al jarenlang alleen met hoogwaardig materiaal. Dit is erg gunstig voor de levensduur van het bouw project. Zo heb je er lange tijd geen omkijken na. Al 10 jaar lang leveren wij perfect werk af en met succes! 

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Tobias Waardenburg

Bouwaannemer sinds 2008

Een betrouwbare aannemer nodig? Onze Tobias Waardenburg heeft al jarenlang ervaring met verschillende projecten. Hij begeleidt onze klanten bij het offerte traject en daarna tijdens de bouw. Wil je weten wat Tobias voor de aanbouw van jouw jaren 50 woning kan betekenen? Stuur hieronder een bericht en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)