Aannemer Breukelen

Ben je op zoek naar een aannemer in de omgeving van Breukelen? Bouw & Kozijnen Midden Nederland werkt met plezier aan de meest toffe bouwprojecten in Breukelen en omstreken. Kenmerkend voor ons is dat we met veel passie, ervaring en enthousiasme werken. Daarnaast hebben we een ontzettend leuk en gedreven team, die jou project tot een succes brengt. Van aanbouwen en renovaties tot zelfs een complete woning, wij regelen het voor je. Van begin tot eind begeleiden wij jou door het complete traject. Zodra je een aanvraag bij ons in hebt gediend, komen wij langs om de klus te bespreken. Nadat de opdracht is besproken, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk een prijsopgave ontvangt van ons.

Zoek je een betrouwbare aannemer in Breukelen?

Aannemer Utrecht opbouw uit IJsselstein
Aannemer aanbouw Utrecht uit IJsselstein
Aannemer ijsselstein utrecht randstad

Wij gaan voor goud!

Wat de opdracht ook is, wij willen elke klant tevreden achterlaten met een goed eindresultaat. Dat is ons grootste doel. Om dit doel te bereiken werken wij uitsluitend met de beste materialen. Dit heeft een zeer positief effect op de levensduur. Zo heb je lang profijt van het eindresultaat en hoef je er een lange tijd niet naar om te kijken. Ben je benieuwd naar eerdere opdrachten van Bouw & Kozijnen? Bekijk ons portfolio!

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

In ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer in Breukelen

Als je op zoekt bent naar een goede aannemer die hard aan de slag gaat, dan ben je bij onze Tobias Waardenburg aan het juiste adres. Hij is een vakman die elke dag met passie en liefde voor het vak werkt. Gedurende het offertetraject en de bouw zal hij jou begeleiden. Daarbij zorgt hij altijd voor een warme overdracht. Wil jij jouw project met een gerust hart uit handen geven? Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)