Aannemer Culemborg sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken we elke dag met plezier. We mogen namelijk welke aan de tofste bouwprojecten in Culemborg en daarbuiten! Kenmerken voor ons is dat we dit met veel passie, ervaring en vakmanschap doen. Om tot het beste eindresultaat te komen gebruiken we alleen maar het beste materiaal dat er is, een enorme enthousiaste instelling en – uiteraard – het leukste team. Van aanbouwen en renovaties tot zelfs de realisatie van een complete woning, wij regelen het voor je. Logisch, aangezien wij dé no nonsens aannemer van Culemborg sinds 2008 zijn!

Wanneer je een aanvraag bij ons hebt ingediend, komen we bij je langs om het project op te nemen. Stuur je je aanvraag in, dan kun je een omschrijving en (eventueel) een foto of plattegrond meesturen. Zo kunnen we ons goed voorbereiden en ons werk nóg beter uitvoeren. Hebben we de opdracht vakkundig doorgenomen, dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Zoek je een betrouwbare aannemer in Culemborg?

Aannemer Utrecht opbouw uit IJsselstein
Aannemer aanbouw Utrecht uit IJsselstein
Aannemer ijsselstein utrecht randstad

Als wij bouwen, doen we het goed!

Wat de opdracht ook is, we willen elke keer opnieuw een topproduct afleveren. Dat zit nou eenmaal in ons bloed. Om dit doel te bereiken, maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit heeft een positief effect op de levensduur en zo heb je extra lang profijt van het eindresultaat. Ons voornaamste doel? Mensen blij maken. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar lang en met veel succes. 

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan vooral ons portfolio met meest recente opdrachten! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer in Culemborg sinds 2008

Als je op zoek bent naar een aannemer met passie en liefde voor het vak, dan moet je bij onze Tobias Waardenburg zijn! Hij is een betrouwbare vakman door zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid. Gedurende het offertetraject en de bouw zal hij jou begeleiden. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

Wil jij jouw project met een gerust hart uit handen kunnen geven? Stuur dan via onderstaand formulier Tobias een bericht en hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)