BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer voor je huis

Aannemer voor je huis sinds 2008

Is het tijd om te verbouwen of misschien aan te bouwen? Bij Bouw & Kozijnen Midden Nederland staan we voor je klaar voor aanbouw, opbouw, renovatie of verandering van complete woningen. Al jarenlang werken wij aan unieke grote en kleine bouwprojecten in de buurt van IJsselstein. Een aannemer voor je huis is erg handig als je zelf niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen je bij het ontwerp, geven je advies en voeren uit.

 

Om ervoor te zorgen dat alle wensen in kaart worden gebracht, komen we het liefst bij je langs. Zo kunnen alle mogelijkheden goed bespreken en voorkomen we miscommunicatie. Je kan ervoor kiezen om, bij het invullen van ons contactformulier, een bijlage mee te sturen van bijvoorbeeld een plattegrond of foto. Zo kunnen wij het mogelijke project al inzien en kunnen wij ons voorbereiden. Zodra wij de opdracht besproken hebben en alles in beeld hebben, stellen we een offerte voor je op.

 

Benieuwd naar ons werk? Check dan onze portfolio en laat je verrassen!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bouwen zit in ons bloed en als aannemer vinden we het belangrijk om goed resultaat te leveren. Wij werken bijvoorbeeld met superieure materialen die goed zijn voor een lange levensduur. Zo heb jij er geen omkijken naar en geniet je extra lang met plezier!

 

Toch nog niet zeker van je zaak? Bekijk ons portfolio en beoordeel het resultaat zelf.

Bekijk onze projecten

Aannemer voor je huis sinds 2008

Een goede klik met je aannemer is natuurlijk ook belangrijk! Wij weten zeker dat Tobias jou kan helpen waar nodig is. Tobias is betrouwbaar en heeft al jaren ervaring als aannemer. Hij heeft een luisterend oor en doet wat onze klanten vragen. Tobias begeleidt onze klanten tijden het bouwproces en is het aanspreekpunt mocht dit nodig zijn. Klaar om te beginnen? Stuur dan onze Tobias hieronder een bericht en hij zal contact met je opnemen.

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht