Aannemer in Maarssen sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland is het elke dag feest. Dag in dag uit mogen we namelijk werken aan gaafste bouwprojecten in Maarssen en daarbuiten! Dit doen we met passie, ervaring en vakmanschap. Om deze klussen te klaren gebruiken we alleen maar het beste materiaal, de meest enthousiaste instelling en – hoe kan het ook anders – de leukste mensen. Wat je vraag ook is, ons team staan met plezier voor je klaar. Aanbouwen, renovaties of de realisatie van complete woningen, niks is ons te gek. We zijn dan ook niet voor niets de no nonsens aannemer van Maarssen sinds 2008.

Zodra je je aanvraag bij ons hebt ingediend, komen we graag bij je langs om het project op te nemen. Bij het invullen van ons contactformulier kun je een omschrijving en (eventueel) een plattegrond of foto meesturen. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden. Na het bespreken van de opdracht ontvang je van ons een prijsopgave.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan vooral ons portfolio!

Zoek je een betrouwbare aannemer in Maarssen?

Aannemer Utrecht opbouw uit IJsselstein
Aannemer aanbouw Utrecht uit IJsselstein
Aannemer ijsselstein utrecht randstad

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bij elk project dat we doen, willen we altijd en overal een topproduct afleveren. Daarom maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen. Hierdoor wordt de levensduur verlengd en kun je extra lang genieten van het eindresultaat! Met ons werk willen we graag mensen blij maken. Dat doen we inmiddels al meer dan 10 jaar en met succes. 

Nog niet overtuigd? Na het zien van ons portfolio kan het haast niet anders! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer in Maarssen sinds 2008

Ben je op zoek naar een top aannemer? Dan moet je bij onze Tobias Waardenburg zijn. Uitermate betrouwbaar en iemand waar je echt op kunt bouwen. Dat kan natuurlijk ook niet anders met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid. Tobias begeleidt jou als klant tijdens het offertetraject en de bouw zelf. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

Zie jij het ook wel zitten om met ons te bouwen? Stuur onze Tobias dan een berichtje ons contactformulier en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)