Aannemer Maartensdijk – Werkzaam in de regio sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland is het elke dag feest. We mogen namelijk dag in dag uit aan de slag met de tofste bouwprojecten in Maartensdijk en omstreken! Dit doen we alleen maar met het beste materiaal, de meest enthousiaste instelling en – uiteraard – de leukste mensen. Wat je vraag ook is, bij ons kun je terecht voor diverse opdrachten. Van aanbouw en opbouw tot renovaties en zelfs de realisatie van een complete woning. Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn dan ook niet voor niets dé non nonsens aannemer van Maartensdijk sinds 2008.

Heb je jouw aanvraag bij ons ingediend, dan komen we graag even bij je langs om het project op te nemen. Bij het invullen van ons contactformulier kun je al een omschrijving van je wens meesturen en (eventueel) een plattegrond of foto. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden. Zodra we je opdracht hebben doorgesproken, krijg je zo snel mogelijk een prijsopgave.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan zeker ons portfolio met meest recente projecten!

Zoek je een betrouwbare aannemer in Maartensdijk?

Aannemer Utrecht Bunnik
aannemer utrecht rivierenwijk
Aannemer Utrecht aanbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bij elk project willen we keer op keer een topproduct afleveren. Dat zit nu eenmaal in ons bloed. Daarom maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Doordat de kwaliteit invloed heeft op de levensduur, kun jij straks extra lang genieten van het eindresultaat. Ons werk bestaat niet alleen maar uit bouwen, maar ook uit het blij maken van mensen. En dat doen we inmiddels al meer dan tien jaar, met succes! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Foto’s van onze bouwprojecten uit omgeving Maartensdijk

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Dé aannemer in Maartensdijk

Zoek je een op-en-top aannemer met liefde voor het vak? Onze Tobias Waardenburg is de juiste persoon. Met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid, is hij zo betrouwbaar als wat. Hij zal jou als klant begeleiden tijdens het offertetraject en het daadwerkelijke bouwen. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur via onderstaand formulier Tobias een berichtje en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)