BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Oudewater

Aannemer in Oudewater sinds 2008

Elke dag opnieuw werken we bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland met plezier aan gave projecten in de regio Oudewater! Sinds 2008 voeren wij ons werk uit met passie en vakmanschap. Ons ervaren team is geen vraag te gek en staan daarom altijd klaar voor je. Wij werken alleen met de beste materialen, een enthousiaste instelling en het vrolijkste team van Oudewater! Wil je een aanbouw, renovatie of een complete realisatie van een woning? Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland hebben we het allemaal.

 

Je kan bij ons een aanvraag indienen om de mogelijkheden te bespreken. Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden is het handig als je een omschrijving, een foto of plattegrond meestuurt bij je aanvraag. We komen daarna bij je kijken om het project door te nemen. Hierdoor kunnen wij ons werk nog beter uitvoeren. Nadat we samen jouw wensen hebben besproken, stellen wij een prijsopgave op en die ontvang je zo snel mogelijk.

 

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons portfolio.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Wij zijn gedreven en willen onze klanten voorzien van het beste, daarom leveren wij alleen maar kwalitatieve producten en hoogwaardig materiaal. Dit heeft namelijk invloed op de levensduur waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken. We streven ernaar om een goed eindresultaat te leveren. Dit doen we inmiddels al ruim 10 jaar lang met succes!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Oudewater sinds 2008

Op zoek naar een aannemer die zijn werk met liefde en passie uitvoert? Tobias Waardenburg is dé man die je zoekt. Betrouwbaar en eerlijk voert hij zijn werkzaamheden uit. Hij begeleidt onze klanten gedurende het offertetraject en de bouw. Tobias weet met zijn jarenlange ervaring waar onze klanten naar op zoek zijn en weet hun wensen altijd te vervullen.

 

Ben jij klaar om met ons te bouwen? Stuur onze Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht