Aannemer Vianen – Werkzaam in de regio sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken we dag in dag uit met veel plezier aan de tofste bouwprojecten in Vianen en omstreken! Passie, ervaring en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. Om dit te realiseren maken we alleen maar gebruik van de beste materialen, de meest enthousiaste instelling en – hoe kan het ook anders – de allerleukste mensen. Wat voor vraag je ook hebt, ons team staat altijd voor je klaar. Denk hierbij aan een aanbouw, een renovatie of zelfs de realisatie van een complete woning. Geen vraag is ons te gek. We zijn natuurlijk ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van Vianen sinds 2008!

Heb je je aanvraag ingediend, dan komen we graag bij je langs om het project op te nemen. Bij het invullen van ons contactformulier kun je een omschrijving en (eventueel) een plattegrond of foto meesturen. Op deze manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden en ons werk perfect uitvoeren. Zodra we je aanvraag vakkundig hebben opgenomen, ontvang je van ons een prijsopgave.

Wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio.

Zoek je een betrouwbare aannemer in Vianen?

Aannemer Utrecht Bunnik
aannemer utrecht rivierenwijk
Aannemer Utrecht aanbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Het is natuurlijk logisch dat we alleen maar topproducten willen afleveren. Daarom zetten we enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige materialen in. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur én je profiteert extra lang van het eindresultaat. Elke keer opnieuw willen we met ons werk mensen blij maken. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar en met veel succes! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Foto’s van onze bouwprojecten uit de omgeving Vianen

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer in Vianen

Zoek je een aannemer in hart en nieren? Dan is onze Tobias Waardenburg de man die je zoekt. Hij heeft een hart van goud én is onvervalst eerlijk, wat hem uiterst betrouwbaar maakt. Als klant zal hij jou begeleiden tijdens het offertetraject en de bouw. Hij zorgt hierbij bovendien altijd voor een warme overdracht.

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur onze Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)