Aannemersbedrijf Nieuwegein sinds 2008

Bouw & Kozijnen Midden Nederland werkt iedere dag aan toffe projecten in de buurt van Nieuwegein. Zo zijn we bezig met het plaatsen van aanbouwen, een opbouw of renoveren we zelfs complete woningen. Wij werken met het beste materiaal en de gezelligste mensen! Ons team bestaat uit vakmannen die hun werk met passie uitvoeren. Sinds 2008 zijn wij een professioneel aannemersbedrijf in Nieuwegein.

Je kan bij ons een aanvraag indienen om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij komen dan graag bij je langs om de opdracht te bespreken. Om ons goed voor te bereiden, kan je bij het invullen van ons contactformulier een omschrijving meesturen of een plattegrond, zodat we alvast weten waar we mee te maken krijgen. Zodra wij alles op een rijtje hebben gezet zorgen we ervoor dat jij snel van ons een prijsopgave ontvangt.

Benieuwd naar projecten die wij hebben gedaan? Bekijk eens onze foto’s, en portfolio met recente projecten.

Een betrouwbaar aannemersbedrijf in Nieuwegein

aannemersbedrijf ijsselstein Bunnik provincie utrecht
Aannemersbedrijf IJsselstein
Aannemersbedrijf IJsselstein Utrecht

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als betrouwbare aannemer uit Nieuwegein werken wij alleen met hoogwaardig materiaal voor een langere levensduur. Zo zorgen we ervoor dat er alleen perfect werk wordt afgeleverd. Al ruim 10 jaar doen wij dit voor onze klanten met succes. 

Meer zien? Bekijk ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg aannemersbedrijf IJsselstein

Aannemersbedrijf Nieuwegein

Tobias Waardenburg is al lange tijd aan het werk als aannemer bij Bouw & Kozijnen. Hij heeft al tal van klanten geholpen en verschillen projecten afgerond. Zowel kleine als grote projecten. Tobias heeft al jaren ervaring en te vertrouwen voor elk project. Tobias zorgt ervoor dat hij onze klanten zo goed mogelijk begeleidt tijdens het offerte traject en uiteindelijk voor een goede overdracht zorgt.

Wil jij ook aan de slag samen met Tobias? Voer dan onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)