Aannemersbedrijf in Werkhoven sinds 2008

Al jaren werken wij aan hele gave bouwprojecten in de regio Werkhoven. Daarom zijn wij het leukste aannemersbedrijf in Werkhoven. Niet alleen omdat we gezellig zijn en een enthousiast team hebben, maar ook omdat we hard werken. Wij willen onze klanten altijd het beste resultaat beloven. Wij gebruiken hiervoor het beste materiaal. Je kan bij ons terecht voor verschillende projecten, zoals aanbouw, opbouw of een hele renovatie voor je woning. Sinds 2008 staan we voor je klaar en groeien we als bedrijf nog steeds!

Je kan bij ons een aanvraag indienen en aangeven wat voor bouwproject je wil starten. Wij raden aan om bij het invullen van het contactformulier  een bijlage mee te sturen met daarin een foto of plattegrond van de door jou gekozen project. Zo kunnen wij ons beter voorbereiden en inschatting maken qua prijsopgave. Wij komen dan ook graag bij je langs om het persoonlijk te bespreken. Dat maakt het net wat makkelijker en duidelijker dan telefonisch contact. Zodra alle wensen in beeld zijn kunnen we van start gaan.

Nieuwsgierig naar afgeronde projecten? Bekijk ons portfolio met de meest recente projecten.

Zoek je een betrouwbaar aannemersbedrijf in Werkhoven?

Aannemersbedrijf Utrecht
Bouw schuur IJsselstein
Bouwbedrijf Utrecht opbouw

Bouwen doen wij goed!

Als aannemersbedrijf willen we uiteraard elk project in stijl en met hoge kwaliteit afronden. Wij werken vakkundig en gedetailleerd. Bouw & Kozijnen maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief materiaal dat duurzaam is. Hierdoor kunnen onze klanten extra lang genieten en zijn ze verzekerd van het beste eindresultaat! Inmiddels zijn we al langer dan 10 jaar bezig om mensen blij te maken en wij hopen dit nog veel langer te kunnen doen en misschien wel voor jou!

Laat je inspireren door ons portfolio te bekijken.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Aannemersbedrijf Utrecht

Aannemersbedrijf in Werkhoven

Wil je aan de slag en ben je op zoek naar een top aannemer met vele jaren ervaring? Tobias Waardenburg is dé aangewezen persoon om mee aan de slag te gaan. Hij zal jou begeleiden tijdens het offertetraject en het hele bouwproces.

Meteen beginnen? Stuur een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)