Onze bouwbedrijf gaat na de zomer innoveren!

Als aannemer groeien wij uit onze jas! Bekmn is gevestigd in IJsselstein en werkt in de omgeving Utrecht. De laatste maanden draaien wij zoveel projecten dat het materiaal en goed personeel niet aan te slepen is. Daarom is het tijd voor verandering. Want dit precies inhoudt houden wij nog even geheim en zullen na bouwvak delen met ons netwerk en onze klanten.

Bekmn als aannemersbedrijf heeft te maken met pittige deadlines en meerdere projecten lopen vaak paralel aan elkaar. Dit vergt een soepele samenwerking en communicatie. Hiervoor is extra man/vrouw kracht nodig en dat gaan wij dan ook na de zomer inzetten. Zie het als snode plannetjes die ons bouwbedrijf naar een hoger level gaan tillen. Naast dat wij online flink wat wijzigingen gaan doorvoeren zullen er op de werkvloer dus ook zaken veranderen. Wordt vervolgd!

Start bouwvak Midden-Nederland 3 augustus 2020

Het bouw-seizoen zit er bijna op en dan is het tijd om de rug en beentjes te strekken en wellicht van de zon te genieten. Als je hard werkt mag je ook hard genieten vinden wij. Dus vanaf 3 augustus tot 21 augustus zijn wij even niet aan het werk. Tot die tijd werken wij 7 dagen per week in onze kozijnenfabriek en ronden alle lopende bouwprojecten netjes af.

Wij wensen onze klanten en collega’s nu alvast een hele fijn vakantie!

Wat verandert er sowieso voor onze klanten na de zomer van 2020?

Er staan grote veranderingen op de planning voor ons bouwbedrijf.

  • Bij bouwprojecten hebben opdrachtgevers 1 contactpersoon.

  • Duidelijkere communicatie tussen BEKMN en onze klanten.
  • BEKMN heeft straks meer man/vrouw kracht tot z’n beschikking.

  • Er is meer ruimte voor extra projecten, klanten wachten minder lang.

  • Meer bouw inspiratie online voor onze (potentiĆ«le) klanten.

  • De kozijnenfabriek kan de productie verhogen om aan de vraag te voldoen.
Bouwbedrijf 2.0 bouwvak 2020