Passie & pure vakmanschap

Bouw & Kozijnen Midden-Nederland is hét bouwbedrijf in Bilthoven en omstreken. Wij hebben vele projecten uitgevoerd in Bilthoven en zijn al jaren bekend in deze streek. Sinds 2008 werken we aan kleine en grote bouwprojecten door heel de randstad. Wij hebben ervaring in aanbouw, opbouw of complete aanpak van een woning. Wij gebruiken hiervoor alleen het beste materiaal en vakkundige mensen.

Zodra wij jouw aanvraag binnen krijgen, bespreken we deze intern en ontvang je van ons razendsnel een prijsopgave. Daarna kunnen we direct aan de slag en jouw wensen vervullen. Wat kunnen we voor jou betekenen?

bouwbedrijf Bilthoven

Bouwbedrijf Bilthoven – sinds 2008!

Wij bouwen met plezier!

Om het beste eindresultaat te garanderen aan onze klanten, maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor heeft het materiaal een langere levensduur en hoef je er lange tijd niet naar om te kijken. Al 10 jaar lang maken wij mensen blij en met succes! Wij willen ervoor zorgen dat we alleen perfect werk afleveren en jij tevreden bent!

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

De beste aannemers

Een aannemer vinden kan soms erg lastig zijn. Je wilt graag iemand hebben die te vertrouwen is en dat hij weet wat hij doet tijdens zijn werk. Tobias Waardenburg is al jarenlang aannemer bij Bouw & Kozijnen. Hij begeleidt onze klanten bij het offertetraject en tijdens de bouw.

Tobias is ons specialist in het begeleiden van bouwprojecten in Bilthoven en omstreken. Samen met zijn team zorgen ze voor prachtige resultaten. Ook benieuwd wat Tobias voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)