Vakmanschap met passie!

Bouw & Kozijnen Midden Nederland   is hét bouwbedrijf in de Meern en omgeving. Wij zijn regelmatig te vinden in deze streek en hebben verschillende projecten afgerond. Wij werken dagelijks aan toffe bouwprojecten met de leukste mensen!

Met passie en vakmanschap realiseren we aanbouwen, opbouwen, renovaties en pakken we complete woningen aan. Wij maken enkel en alleen gebruik van goede kwaliteit materialen.

Wanneer je een aanvraag indient via het contactformulier, dan kan je een omschrijving of eventueel een foto meesturen van de opdracht. Op deze manier kan ons team zich nog beter voorbereiden om het project goed uit te voeren. Zodra de opdracht is doorgenomen, ontvang je van ons een prijsopgave.

bouwbedrijf de Meern

Bouwbedrijf de Meern – No nonsens sinds 2008!

Alleen perfect werk leveren we af!

Wij willen ervoor zorgen dat al onze klanten extra lang kunnen genieten van het eindresultaat. Daarom maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal en de beste producten. Deze goede kwaliteit heeft een positieve invloed op de levensduur en gaat langer mee. Al 10 jaar lang zorgen we ervoor dat we mensen blij kunnen maken en hun wensen kunnen vervullen. 

Nieuwsgierig wat we hebben geleverd? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

De juiste aannemer

Het vinden van een goede aannemer is niet altijd even makkelijk. Onze Tobias Waardenburg heeft al jarenlang ervaring als aannemer waar je op kan bouwen! Hij is betrouwbaar en weet precies wat jij als klant wilt. Hij zorgt voor de begeleiding van onze klanten tijdens het gehele traject. Bovendien zorgt hij dat er een goede overdracht komt. Samen met zijn team zorgt hij voor een goede en strakke afwerking van projecten.

Door onderstaand formulier in te vullen kan Tobias kijken wat hij voor jou kan betekenen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)