Passie & liefde voor het vak

Bouw & Kozijnen Midden-Nederland doet vele projecten in Harmelen en omgeving. Al jarenlang werken we aan toffe bouwprojecten met het leukste team! Wij hebben ervaring in aanbouwen, renovaties of complete realisatie van woningen. Hiervoor gaat ons team aan de slag om vakkundig het project te bespreken en vervolgens uit te voeren. Wij werken uitsluitend met het beste materiaal, zodat onze klanten extra lang kunnen genieten. Sinds 2008 maken wij mensen blij en zorgen we ervoor dat alle wensen gerealiseerd worden. Wij zijn hét bouwbedrijf Harmelen met de beste resultaten!

bouwbedrijf Harmelen

Bouwbedrijf Harmelen

Bouwen doen we met goed resultaat!

Om ervoor te zorgen dat we de beste service en kwalitatieve producten bij je afleveren, maken we gebruik van hoogwaardig materiaal. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief spul, is het product duurzamer voor de lange termijn. Hierdoor kan jij extra lang genieten van het resultaat en heb je er lange tijd geen omkijken naar. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de behoeften nageleefd worden van onze klanten. Dit doen wij al ruim 10 jaar lang met succes!

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan? Bekijk ons portfolio en je bent direct verkocht!

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Tobias Waardenburg

Aannemer Tobias

Naast de keuze voor een goed bouwbedrijf is een aannemer ook niet onbelangrijk. Onze aannemer Tobias Waardenburg heeft jarenlang ervaring en weet precies waar onze klanten naar op zoek zijn. Met zijn eerlijkheid kan je op Tobi bouwen. Tobias zorgt ervoor dat onze klanten tijdens het offertetraject worden begeleidt en gedurende de bouw. Verder zorgt Tobi voor een goede en warme overdracht.

Ben jij klaar om met ons te bouwen? Voor meer informatie kan je Tobias een berichtje sturen via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)