Passie & liefde voor het vak

Op zoek naar een bouwbedrijf in Schoonhoven en omstreken? Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland zit je goed! Dag in dag uit werken wij aan diverse projecten door heel de randstad. Wij realiseren aanbouwen tot aan renovaties van woningen. Dit doen wij met het beste materiaal en de het leukste team! Sinds 2008 hebben wij al vele projecten succesvol afgerond en wij hopen dit ook bij jou te mogen doen!

Je kan ons contactformulier invullen en een foto meesturen over de desbetreffende opdracht die jij graag zou willen laten aanpakken. Ons team bekijkt en bespreekt de opdracht om zo tot een prijsopgave te komen. Zodra alles rond is en iedereen akkoord, starten we het project!

bouwbedrijf schoonhoven

Bouwbedrijf Schoonhoven – Sinds 2008

Bouwen doen we met passie!

Om al onze klanten het beste eindresultaat te garanderen, werken we met materialen die goed zijn voor de lange termijn. Hiermee vergroot je de levensduur en heb je er lange tijd geen omkijken naar. Elk project is uniek en waardevol, daarom willen we dat alles perfect wordt afgerond. 

Moeten we je nog overtuigen? Ons portfolio zal dit vast doen! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Tobias Waardenburg

Bouwbedrijf Schoonhoven en omstreken

Een goede aannemer is een tweede stap. Het draait niet alleen om het vinden van het juiste bouwbedrijf. Daarom stellen wij Tobias aan je voor. Tobias is al jarenlang werkzaam als aannemer en heeft vele projecten gerealiseerd. Hij is betrouwbaar en eerlijk en heeft het beste voor met zijn klanten. Tobi begeleidt onder andere onze klanten tijden het project gedurende de bouw.

Ook bouwen met Tobias? Stuur hieronder een bericht en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)