Passie & pure vakmanschap

Op zoek naar een bouwbedrijf in omgeving Vianen? Bouw & Kozijnen Midden-Nederland is de specialist als het gaat om bouwen! Wij bouwen elke dag toffe projecten en voeren unieke opdrachten uit in Vianen en omstreken.

Met passie en echte vakmanschap werkt ons team aan verschillende aanbouwen, renovaties of realisatie van woningen. Wij waarborgen ons werk door gebruik te maken van het beste materiaal en het leukste team in te zetten! Wij realiseren graag jouw wensen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Als het mogelijk is stuur dan ook een foto of plattegrond mee, zodat we jouw plan nog beter kunnen uitvoeren. Zodra wij de opdracht intern hebben besproken, ontvang je van ons een prijsopgave.

bouwbedrijf Vianen

Bouwbedrijf Vianen – het leukste team!

Bouwen doen we alleen goed!

Elk project is uniek en anders. Wij streven om altijd het beste eindresultaat te leveren. Om dit voor elkaar te krijgen werken we met hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat het eindproduct langer meegaat en jij langer kan genieten van het resultaat. Wij willen mensen blij maken. Al 10 jaar op rij doen we dit en blijven we dit doen!

Ben je nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan vooral ons portfolio! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

Bouwbedrijf sinds 2008

Een van onze aannemers is Tobias Waardenburg. Hij heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van klanten tijdens het bouwproject. Tobi is betrouwbaar en voert zijn werk nauwkeurig uit. Met zijn team zorgt hij ervoor dat er een mooi resultaat geleverd wordt.

Wil jij beginnen met bouwen maar heb je hulp nodig? Via onderstaand formulier kan je contact met ons opnemen en kan Tobias je zo snel mogelijk helpen.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)