Overname BCIJ

Overname BCIJ door als BEKMN de leukste uit IJsselstein.

Wij hadden het voor de bouwvak al aangekondigd; er stond een grote verandering op de agenda. Nu is het dan ook zover en mag heel IJsselstein en de rest van de wereld het weten. Bouw combinatie IJsselstein is overgenomen door Bouw & Kozijnen Midden-Nederland. Daarmee groeien wij uit tot één van de grootste aannemers van IJsselstein en daar zijn wij mega trots op! Het personeel van beide bedrijven komen nu samen en het leuke is dat iedereen elkaar wel een beetje kent. Je kunt er dus vanuit gaan dat dit prima gaat boteren!

Één groot bouwbedrijf klinkt super leuk maar dat is natuurlijk niet 1,2,3 allemaal geregeld. Zo hebben wij net een enorme verhuizing achter de rug en zullen er intern nog best wat bugs gefixed moeten worden. van een uitdaging hielden beide bedrijven sowieso al, dus wij voorzien geen grote complicaties! De aankomende tijd zullen wij druk zijn met het herstructuren van het bedrijf. Voor onze klanten verandert er echter niet zoveel. Zij krijgen gewoon de service en inzet die men van beide bedrijven is gewend.

Online wijzigingen voor Bouw & Kozijnen

Nu de overname rond is en de verhuizing overleefd, zullen wij de aankomende tijd wat online wijzigingen doorvoeren. Zo komt de website van bouwcombinatie te vervallen en deze zal voorlopig worden door-gelinkt naar bekmn.nl. Op de huidige site van bekmn zullen de nodige wijzigingen gemaakt worden en wij plaatsen nieuwe projecten in ons bouw portfolio. Daarnaast zullen wij wat actiever zijn op onze facebookpagina, dus wees vrij om ons te volgen.

Een hoop op de planning dus! Toch verwarrend? Of heb je hierdoor een brandende vraag? Je mag ons altijd even bellen, dan helpen wij je verder of stellen wij je gerust. Om verwarring te voorkomen zetten wij hieronder nog wat veranderingen op een rijtje. Komt het ook niet als een verrassing!

Bouwbedrijf-Bouw-Kozijn-Midden-Nederland-Fusie
aannemersbedrijf Zeist

Wat verandert er voor onze klanten?

  • Bij bouwprojecten hebben opdrachtgevers 1 contactpersoon.

  • Duidelijkere communicatie tussen BEKMN en onze klanten.
  • BEKMN heeft meer man/vrouw kracht tot z’n beschikking.

  • Er is meer ruimte voor extra projecten, klanten wachten minder lang.

  • Meer bouw inspiratie online voor onze (potentiële) klanten.

  • De kozijnenfabriek kan de productie verhogen om aan de vraag te voldoen.

Bekijk onze projecten

Heb jij een bouwproject of ben je op zoek naar kwaliteit kozijnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *