BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer

Aannemer sinds 2008

Wij werken dag in dag uit aan de tofste bouw projecten door heel de randstad. Dit doen wij met alleen het beste materiaal, de beste instelling en de leukste mensen. Van aanbouw, opbouw, renovatie tot het realiseren van complete woningen. No nonsens aannemer uit IJsselstein sinds 2008.

Na de aanvraag komen wij het liefst bij je langs om de opdracht op te nemen. Bij het invullen van ons contactformulier kun je al een omschrijving meesturen en mogelijk een plattegrond of foto zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Na het vakkundig opnemen van de opdracht ontvang je snel van ons een prijsopgave.

Benieuwd wat Bouw & Kozijnen Midden Nederland voor jouw project kunnen betekenen? Bekijk eens onze foto’s, en portfolio met recente projecten.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Wij als aannemer werken alleen met hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. Alleen zo kunnen wij perfect werk afleveren. Dit doen wij al ruim 10 jaar lang en met succes. Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio.

Bekijk onze projecten

Aannemer sinds 2008

Tobias Waardenburg is onze top aannemer! Met een hart van goud net als zijn eerlijkheid komt hij betrouwbaar over en dat is hij ook.
Toby begeleidt onze klanten bij het offerte traject en daarna tijdens de bouw en zorgt voor een warme overdracht.
Wil jij ook met ons bouwen? Stuur dan onze Tobias hieronder een bericht en hij zal contact met je zoeken.

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht