TPJ_Jaren30architect _0115_print_35

Aanbouw

Droomt u van een woonkeuken? Wilt u een grotere woonkamer? Met een aanbouw ontstaat deze extra leefruimte in uw woning. Bouw & Kozijnen Midden Nederland regelt voor u het hele traject, van de eerste tekeningen en de eventuele vergunningsaanvraag tot de laatste afwerking.

Bijgebouw

Wilt u graag een overkapt terras in uw tuin, of een vrijstaande berging of garage voor uw fietsen of auto? Binnen de regelgeving kunnen wij dit vaak vergunningsvrij realiseren op de gewenste plek. Extra aandacht besteden we hierbij aan de te kiezen materialen, zodat het bijgebouw mooi past bij de uitstraling van uw woning.

Verbouwing-Bussum-Bouwbedrijf-Bekmn_0003_verbouwing-resultaat-tuin-overkapping-jaren-dertig
20220505_201248[1]

Dakopbouw

Met een dakopbouw krijgt uw woning een volwaardige extra etage. Vaak kunt u hiermee in één keer meerdere vertrekken aan uw huis toevoegen, zoals een slaapkamer, een badkamer, een wasruimte en een bergvliering. Met een goede planning en snelle uitvoering zorgen we dat u zo kort mogelijk in de rommel zit en de nieuwe ruimtes zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen.

Dakkapel

Van bergzolder naar slaap- of werkkamer? Met een dakraam verkrijgt u onder het dak voldoende daglicht voor een slaapkamer of woonkamer. Met een dakkapel krijgt u zelfs extra stahoogte en dus nog meer leefruimte. Onze vakkundige timmerlieden realiseren een dakkapel op uw woning. Desgewenst timmeren wij de nieuwe kamer gebruiksklaar voor u af. Als u dat wilt, verzorgen wij ook het schilder- en/of stucwerk.

IMG_4498
049_2160

Binnen verbouwing

Onder binnenbouw verstaan wij alle verbouwingen die zich binnen de bestaande muren van uw woning afspelen. Een extra kamer door een andere indeling van de slaapverdieping bijvoorbeeld, of grotere ruimtes door muren uit te breken. Ook het vervangen van de binnendeur kozijnen of het isoleren van uw zolder behoort tot de mogelijkheden.

Totaalrenovatie

Heeft u een huis gekocht en wilt u het volledig laten renoveren? Met ons enthousiaste renovatie team,  jaren ervaring en veel verschillende specialisaties, zijn wij de ideale partij die de gehele renovatie kan verzorgen.

Met een totaalrenovatie renoveren wij uw huis van boven tot onder. Tijdens het project houden we continue rekening met uw wensen en eisen. Dit blijven we dan ook duidelijk met elkaar afstemmen.

Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties het verbouwen van woningen.

20210416_084142
Amsterdamse straatweg Utrecht 01

Verbouw

U loopt rond met de gedachten om uw huis te laten verbouwen? Niet alleen de keuken komt voor in uw plannen maar ook andere delen van het huis zijn klaar om vernieuwd te worden? Bouw & Kozijnen Midden Nederland is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen. Van kelder tot nok, alle binnen- en buitenwerkzaamheden aan uw woning kunnen wij voor u verzorgen.