20211103_095422

Houten kozijnen

Met houten kozijnen kiest u voor duurzaamheid, ook op de lange termijn. Houten kozijnen hebben een lange levensduur, kennen een grote ontwerpvrijheid, zijn beschikbaar in alle kleuren en goed voor het milieu. Onze houten kozijnen worden gemaakt van duurzaam hout in onze fabriek IJsselstein.

contact

Tuindeuren

Tuindeuren zijn er in alle soorten en stijlen en geheel op de door u gewenste maat door ons gemaakt. Ook speciale ontwerpen kunnen wij voor u realiseren. Alle uitvoeringen worden door ons gemaakt op de door u gewenste maatvoering en stijl. Geheel compleet kozijn met driepuntsluiting en beslag, tweemaal in de grondverf gespoten  En zijn Standaard voorzien van HR++ dubbelglas of HR+++ triple glas.

20211029_145517[1]
20201119_184325

Schuifpuien

Onze houten hefschuifpuien worden compleet geleverd uit eigen fabriek. De houten hefschuifpuien kunnen worden voorzien van HR++ dubbelglas of HR+++ triple glas. Daarnaast kan gekozen worden om in het vaste deel nog een ventilatierooster toe te voegen. Wij bieden verschillende modellen hefschuifpuien aan. Je kan bij ons kiezen voor een enkele hefschuifpui met bijvoorbeeld een zijlicht maar ook voor een dubbele hefschuifpui.

Vouwpuien

Wij leveren twee soorten vouwwanden, naar buiten of naar binnen vouwend. Naar buiten vouwend heeft het voordeel dat er maximale binnenruimte over blijft en problemen met gordijnen, vitrages of meubels tot het verleden behoren. Naar binnen vouwend geeft maximale ruimte buiten op terras of balkon en is daardoor ideaal voor bijvoorbeeld gebouwen die de hoogte in gaan.

Met betrekking tot de indeling en afmeting zijn er verschillende mogelijkheden: naar links of rechts wegvouwend, eventueel met een geïntegreerde draaideur.

20211123_140732(0)
20201001_191058[1]

Binnen deur kozijnen

Onze hardhouten binnendeurkozijnen worden gemaakt van Meranti hardhout. De kozijnen worden op maat gemaakt en zijn gespoten in de grond verf. U heeft eventueel de optie om de deurkozijnen uit te voeren met rubberen kaders, hiermee zal de deur niet hard dicht vallen.

Deuren

Op het gebied van houten buitendeuren zijn er diverse keuzemogelijkheden. We maken deuren in allerlei vormen en maten, met uiteenlopende materialen. Dat betekent dat de deur die u in gedachten heeft bij ons werkelijkheid wordt, bij ons is maatwerk de standaard.

IMG-20220128-WA0006
20220225_153617

Ramen

Elk houten raam is uniek en wordt op maat voor u gemaakt. Houten uitzetraam of draairaam, beide kunnen geleverd worden inclusief het inbraakwerend hang- en sluitwerk

Hang en Sluitwerk

Bij kozijnen en deuren van top kwaliteit hoort hoogwaardig hang- en sluitwerk. Ook hierin doen we geen concessies. Een stukje van de kwaliteit is terug te zien in de na-stelbaarheid van het hang- en sluitwerk. Hierdoor kunnen we uiterst nauwkeurig alle onderdelen afstellen.

20211123_140418

Hout soorten

We werken met diverse houtsoorten, aangezien iedere houtsoort zijn eigen eigenschappen heeft. Ieder stuk hout heeft unieke structuren, kleuren en nerven. Maar welke houtsoort u ook kiest, we maken enkel gebruik van de beste en meest duurzame kwaliteit hout. En uiteraard adviseren wij u graag welk hout het beste bij uw project past.