Aannemer Bunnik – Werkzaam in de regio sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland elke dag opnieuw met veel plezier aan de tofste bouwprojecten in en in de buurt van Bunnik! Passie, ervaring en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. We zetten daarom alleen de beste materialen, een enthousiaste instelling en het leukste team in. Geen vraag is ons team te gek en dus staan we altijd voor je klaar. Bijvoorbeeld wanneer je een aanbouw wilt, een renovatie of zelfs een complete realisatie van een woning. Ze noemen ons daarom ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van Bunnik sinds 2008!

Heb je een aanvraag bij ons ingediend, dan komen we graag even bij je kijken om de klus op te nemen. Om ons optimaal voor te bereiden, kun je een omschrijving en (indien mogelijk) een foto of plattegrond bij je aanvraag meesturen. Zo kunnen we ons werk nog beter uitvoeren. Wanneer we de opdracht uitgebreid hebben doorgesproken, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk een prijsopgave van ons ontvangt.

Benieuwd wat Bouw & Kozijnen voor jou betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio.

Zoek je een betrouwbare aannemer in Bunnik?

Aannemer Utrecht Bunnik
aannemer utrecht rivierenwijk
Aannemer Utrecht aanbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

We willen bij al onze klanten alleen maar topproducten afleveren. Die gedrevenheid zit nou eenmaal in ons bloed. We maken dus uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Goed materiaal heeft immers een invloed op de levensduur en op deze manier kun je extra lang genieten van het eindresultaat! We streven ernaar om met ons werk mensen blij te maken. Inmiddels doen we dit al ruim 10 jaar lang én met veel succes! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Foto’s van onze bouwprojecten uit de omgeving Bunnik

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer in Bunnik

Zoek je een aannemer met liefde en passie voor het vak, dan is onze Tobias Waardenburg de man die je zoekt. Hij heeft zijn hart op de juiste plaats en is altijd, maar dan ook echt altijd, eerlijk. Daardoor is hij zo betrouwbaar als maar kan. Tobias begeleidt onze klanten gedurende het offertetraject en de bouw. Hij zorgt hierbij altijd voor een warme overdracht. Bewapend met zijn jarenlange ervaring en een topteam gaat hij steeds weer voor goud en dat merken onze klanten.

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur onze Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)