BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Driebergen

Aannemer in Driebergen sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland boffen we maar. We mogen namelijk elke dag werken aan de gaafste bouwprojecten in regio Driebergen en daarbuiten. Dit doen we met passie, ervaring en vakmanschap. Hiervoor gebruiken we alleen maar het beste materiaal dat er is, een enthousiaste instelling en – uiteraard – de allerleukste mensen. Wat je vraag ook is, het team van Bouw & Kozijnen staat voor je klaar. Of het nu gaat om een opbouw, een renovatie of zelfs de realisatie van een complete woning, wij regelen het voor je. We zijn dan ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van Driebergen sinds 2008.

 

Wanneer je een aanvraag bij ons hebt ingediend, komen we graag bij je langs om het project op te nemen. Wanneer je een aanvraag doet, heb je de mogelijkheid om in het contactformulier een omschrijving en (eventueel) een plattegrond of foto mee te sturen. Hierdoor kunnen we ons optimaal voorbereiden en ons werk nog beter uitvoeren. Nadat we de opdracht vakkundig hebben bekeken, ontvang je van ons snel een prijsopgave. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als aannemer willen we bij elke klant een topproduct afleveren. Dat zit nou eenmaal in ons bloed. Daarom maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit heeft namelijk invloed op de levensduur en zo kun je extra lang profiteren van het eindresultaat. Met ons werk willen we keer op keer mensen blij maken. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar lang en met veel succes.

 

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan vooral ons portfolio met meest recente opdrachten!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Driebergen sinds 2008

Ben je op zoek naar een aannemer met passie en liefde voor het vak? Dan moet je bij onze Tobias Waardenburg zijn! Een betrouwbare vakman door zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid. Hij zal jou als klant begeleiden tijdens het offertetraject en de daadwerkelijke bouw. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

 

Wil je jouw project door ons uit handen laten nemen? Stuur dan via onderstaand formulier Tobias een bericht en hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht