BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Groenekan

Aannemer in Groenekan sinds 2008

Bouw & Kozijnen Midden Nederland werkt al jaren met veel passie, ervaring en vakmanschap aan de leukste bouwprojecten in Groenekan en omstreken. Ons doel is het hebben van tevreden klanten en wij leveren daarom altijd goede eindresultaten. Hiervoor gebruiken wij alleen kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wat je opdracht ook is wij kunnen het regelen. Wij doen vele bouwprojecten. Van aanbouwen, renovaties tot zelfs complete woningen. Sinds 2008 zijn wij dé aannemer van Groenekan.

 

Benieuwd wat Bouw & Kozijnen Midden Nederland voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en wij komen langs om jouw project tot in de detail te bespreken. Graag ontvangen wij bij de aanvraag een foto of plattegrond, zo kunnen we ons nog beter voorbereiden en kunnen we je optimaal van dienst zijn. Zodra wij de opdracht hebben bekeken, ontvang je van ons een prijsopgave.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Elke opdracht wordt uitvoerig besproken en bekeken. Wij werken alleen maar met hoogwaardige materialen om het beste resultaat te kunnen leveren. Het gebruik maken van hoogwaardige materialen heeft een positief effect op de levensduur. Hierdoor heb je extra lang profijt van het eindresultaat. Wij doen wat jouw wens is en uiteindelijk willen we jou blij maken!

 

Benieuwd naar eerdere projecten van ons? Neem vooral een kijkje in ons portfolio met de meest recente opdrachten!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Groenekan sinds 2008

Tobias Waardenburg, onze hardwerkende aannemer die zijn werk met liefde en passie uitvoert. Hij zal jou bijstaan tijdens het offertetraject en de bouw. Tobias weet met zijn jarenlange ervaring waar de klant naar op zoek is en weet deze wensen te vervullen. Hij zorgt daarbij altijd voor een goede overdracht.

 

Wil jij iemand die je kan vertrouwen en alles uit handen kan geven? Stuur dan via onderstaand formulier Tobias een bericht en hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht