Aannemer Houten – Werkzaam in de regio sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland hebben we elke dag plezier. We mogen namelijk werken aan de tofste bouwprojecten in Houten en omgeving! Hiervoor zetten alleen maar het beste materiaal, de meeste enthousiaste instelling en – hoe kan het ook anders – de allerleukste mensen in. Geen vraag is ons te gek. Van aanbouw en opbouw tot een renovatie en de realisering van een complete woning; ons team staat altijd voor je klaar. We zijn dan ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van Houten sinds 2008.

Nadat je jouw aanvraag hebt ingediend, komen we graag bij je langs om het project op te nemen. Om ons goed te kunnen voorbereiden willen we je vraag om bij het invullen van het contactformulier een omschrijving mee te sturen en (eventueel) een plattegrond of foto. Zodra we jouw opdracht uitvoerig hebben bekeken, krijg je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave.

Wil jij weten wat we mogelijk voor jou kunnen doen? Bekijk dan eens ons portfolio met meest recente projecten!

Zoek je een betrouwbare aannemer in Houten?

Aannemer Utrecht Bunnik
aannemer utrecht rivierenwijk
Aannemer Utrecht aanbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als aannemer werken wij alleen maar met kwalitatief goed materiaal. Dit is niet alleen omdat we voor onze klanten het beste van het beste willen, maar ook omdat goede kwaliteit invloed heeft op de levensduur. Zo kun je namelijk extra lang genieten van het eindresultaat. En mensen blij maken? Dat doen we al meer dan 10 zeer succesvol! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Foto’s van onze bouwprojecten uit omgeving Houten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer Houten

Zoek je een echte top aannemer vol passie en liefde voor het vak? Onze Tobias Waardenburg is dé persoon die je moet hebben. Zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid maken hem zo betrouwbaar als wat. Hij begeleidt jou als klant tijdens het offertetraject en de bouw. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

Zie jij het ook wel zitten om met ons te bouwen? Stuur Tobias een berichtje door onderstaand formulier in te vullen en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)