Aannemer Loosdrecht – Werkzaam in de regio sinds 2008

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer in Loosdrecht? Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland zit je goed! Wij werken elke dag met plezier aan gave bouwprojecten. Zo houden wij ons bezig met onder andere aanbouwen, renovaties of complete veranderingen in woningen. Om het beste eindresultaat te bereiken gebruiken wij het beste materiaal en hebben wij een enthousiast team dat zijn werk met passie uitvoert! Wij zijn dé aannemer uit Loosdrecht sinds 2008!

Je kan bij ons een aanvraag indienen en uitleggen wat voor project je graag zou willen realiseren. Wij komen dan graag bij je langs om dit te bespreken. Om ons optimaal voor te kunnen bereiden, vragen wij je om bij het invullen van het contactformulier een omschrijving of eventueel foto mee te sturen van het desbetreffende project. Zo kan jouw opdracht nog beter bekeken worden. Je zal van ons ook snel een prijsopgave ontvangen.

Wil jij weten wat we mogelijk voor jou kunnen doen? Bekijk dan eens ons portfolio met de meest recente projecten!

Zoek je een betrouwbare aannemer in Loosdrecht?

Aannemer Utrecht Bunnik
aannemer utrecht rivierenwijk
Aannemer Utrecht aanbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als aannemer vinden wij het belangrijk dat er een mooi en strak eindresultaat wordt geleverd. Wij werken met kwalitatief goed materiaal en producten. Een goede kwaliteit heeft namelijk invloed op de levensduur. Hoe langer iets meegaat, hoe langer jij ervan kan genieten en niet naar om hoeft te kijken! Wij maken al meer dan 10 jaar mensen blij en dit doen wij met succes! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Foto’s van onze bouwprojecten uit omgeving Loosdrecht

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer Loosdrecht

Voor een betrouwbare aannemer moet je bij ons zijn! Tobias heeft jarenlang ervaring en samen met zijn team zorgt hij altijd voor prachtige eindresultaten! Tobias is verantwoordelijk voor de begeleidingen van klanten tijdens het offertetraject en tijdens de bouw. Bovendien zorgt hij ervoor dat er een warme overdracht plaatsvindt. Wil jij ook een project starten, maar weet je niet waar te beginnen? Laat Tobias je helpen!

Via onderstaand formulier in te vullen, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)