Aannemer in Montfoort sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland staan we als aannemer altijd voor je klaar in Montfoort en omstreken! Wij werken aan toffe bouwprojecten, zoals aanbouw voor je huis, een renovatie of juist het aanpakken van een complete woning. Hiervoor gebruiken we alleen kwalitatief materiaal, zetten we een professionele instelling in én hebben wij de leukste mensen in huis die van elke dag een feestje maken! Wij zijn de aannemer in Montfoort sinds 2008 en wij staan elke dag voor je klaar!

Wanneer je bij ons een aanvraag indient, komen we eerst bij je langs om het project te bespreken. Wij willen namelijk voorkomen dat er miscommunicatie ontstaat en voor het beste resultaat zorgen. Bij het invullen van het contactformulier kan je een omschrijving meesturen of eventueel een plattegrond, zodat ons team zich goed kan voorbereiden. Wanneer alles is besproken, krijg jij van ons een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan vooral ons portfolio!

Zoek je een betrouwbare aannemer in Montfoort?

Aannemer Utrecht opbouw uit IJsselstein
Aannemer aanbouw Utrecht uit IJsselstein
Aannemer ijsselstein utrecht randstad

Als wij bouwen, leveren we goed resultaat!

Als aannemer vinden wij het belangrijk om u blij te maken. Al ruim 10 jaar leveren wij positieve projecten met succes! Wij werken daarom alleen met kwalitatief goed materiaal. De kwaliteit heeft invloed op de levensduur waardoor je extra lang kan genieten van het eindresultaat.

Meer weten over onze projecten? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer in Montfoort sinds 2008

Tobias Waardenburg is onze top aannemer! Hij is betrouwbaar, heeft een hart van goud, is eerlijk én voert zijn werk altijd nauwkeurig uit. Tobias is verantwoordelijk voor de begeleiding van onze klanten tijdens het offertraject en de bouw. Hij zorgt er in alle tijden voor dat er een goede overdracht plaatsvindt.

Wil jij wat input hebben van Tobias? Vul onderstaand formulier in zodat hij contact kan opnemen!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)