Aannemer in regio Naarden sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken wij dag in dag uit aan toffe bouwprojecten! Wij zetten ons in met de beste materialen en het leukste team! Met passie en vakmanschap voeren wij ons werk uit. Geen vraag is ons te gek, of je nu een aanbouw wilt, een renovatie of complete realisatie van een woning. Wij hebben dé aannemer in omgeving Naarden voor je klaar staan sinds 2008!

Wanneer een aanvraag hebt ingediend, dan komen we graag bij je langs om het project op te nemen. Om optimaal voorbereidt te zijn, kan je een omschrijving, een foto of plattegrond meesturen met de aanvraag. Op deze manier kunnen we ons werk nog beter uitvoeren. Zodra de opdracht besproken is, zorgen we ervoor dat je van ons een prijsopgave ontvangt.

Zoek je een betrouwbare aannemer in Naarden?

Aannemer Utrecht Bunnik
aannemer utrecht rivierenwijk
Aannemer Utrecht aanbouw

Als wij bouwen, bouwen we met passie!

Wij vinden het belangrijk dat onze bouwprojecten altijd met een goed eindresultaat worden afgeleverd. Hiervoor maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit heeft immers invloed op de levensduur van de producten en zo kan je extra lang genieten zonder er naar om te kijken! Wij streven ernaar om al onze klanten blij te maken en inmiddels doen wij dit al langer dan 10 jaar met succes! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Foto’s van onze bouwprojecten uit de omgeving

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer in Naarden

Ben je op zoek naar een aannemers die met liefde en passie voor zijn vak aan de slag gaat? Bij Bouw & Kozijnen kunnen we je garanderen dat je een goede hebt aan Tobias! Tobias is betrouwbaar en helpt mensen graag! Hij begeleidt al onze klanten tijdens het offertetraject en tijdens de bouw. Daarnaast zorgt hij altijd voor een warme overdracht. Met zijn jarenlange ervaring en zijn topteam gaat hij steeds weer voor goud!

Wil jij gaan starten met een bouwproject en heb je hulp nodig van onze Tobias? In de regio Naarden staat Tobias graag voor je klaar! Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)