BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemer Stolwijk

Aannemer in Stolwijk sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken we dag in dag uit aan de tofste bouwprojecten in en in de buurt van Stolwijk. Met veel passie, ervaring én vakmanschap gaan wij voor jou aan de slag. Daarom gebruiken we alleen maar het allerbeste materiaal, een enthousiaste instelling en het leukste team. Aanbouwen, renovaties of zelfs realisaties van complete woningen, geen vraag is voor ons team te gek. Ze noemen ons ook niet voor niets dé no nonsens aannemer van Stolwijk sinds 2008.

 

Heb je bij ons een aanvraag gedaan, dan komen we bij je kijken om het project door te nemen. Om ons optimaal te kunnen voorbereiden willen we je vragen om bij het invullen van het contactformulier een omschrijving en (indien mogelijk) een foto of plattegrond mee te sturen. Zo kunnen we ons werk nog beter uitvoeren. Hebben we je opdracht helemaal doorgenomen, dan zorgen we ervoor dat je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave ontvangt.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan vooral ons portfolio!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Het zit nou eenmaal in ons bloed: elke keer opnieuw willen we bij elke klant een topproduct afleveren. Om dit te kunnen realiseren, werken we uitsluitend met het beste materiaal. Kwalitatief goed materiaal heeft immers een goede invloed op de levensduur en zo kun je extra lang genieten van het eindresultaat! We streven ernaar om iedereen blij te maken met ons werk. Dit doen we inmiddels alweer ruim tien jaar én met veel succes.

 

Nog niet echt overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio!

Bekijk onze projecten

Aannemer in Stolwijk sinds 2008

Wanneer je op zoek bent naar een aannemer met passie en liefde voor het vak, dan zit je bij onze Tobias Waardenburg helemaal goed! Hij is uitermate betrouwbaar en je kunt echt op hem bouwen. Logisch, aangezien zijn hart op de goede plaats zit en hij altijd eerlijk is. Hij zal je tijdens het offertetraject en de bouw begeleiden. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht. Bewapend met zijn jarenlange ervaren een een topteam, gaat hij altijd weer voor goud en dat merken onze klanten.

 

Wil jij ook met ons bouwen? Vul dan onderstaand formulier in en onze Tobias zal contact met je opnemen!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht