Aannemer Vleuten – Werkzaam in de regio sinds 2008

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland hebben we de leukste baan ooit. We mogen namelijk elke dag opnieuw werken aan de tofste bouwprojecten in en in de buurt van Vleuten! Dit doen we niet alleen met veel plezier, maar ook met passie, ervaring én vakmanschap. Daarom zetten we ook alleen maar de beste materialen, de meest enthousiaste instelling en – uiteraard – het leukste team in. Van aanbouwen en renovaties tot zelfs de realisaties van completen woningen, geen vraag is ons te gek. We zijn natuurlijk ook niet voor niet dé no nonsens aannemer van Vleuten sinds 2008!

Als je een aanvraag bij ons indient, komen we graag even bij je langs om het project op te nemen. Vul je ons contactformulier in, dan kun je een omschrijving en (indien mogelijk) een foto of plattegrond meesturen. Zo kunnen we ons goed voorbereiden en ons werk nog beter uitvoeren. Wanneer we he aanvraag vakkundig hebben doorgenomen, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk een prijsopgave van ons ontvangt.

Benieuwd jouw project kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio!

Zoek je een betrouwbare aannemer in Vleuten?

Aannemer Utrecht Bunnik
aannemer utrecht rivierenwijk
Aannemer Utrecht aanbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bij al onze klanten willen we alleen maar topproducten afleveren. Dat zit nou eenmaal in ons bloed. Om dit te bereiken, gebruiken we enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Het gebruik van goed materiaal heeft immers een positieve invloed op de levensduur en op deze manier heb je extra lang profijt van het eindresultaat! Met onze werkzaamheden willen we altijd mensen blij maken. Inmiddels doen we dit alweer ruim 10 jaar lang én met heel veel succes! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Foto’s van onze bouwprojecten uit de omgeving Vleuten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer in Vleuten

Wanneer jij op zoek bent naar een aannemer met passie en liefde voor het vak, dan ben je bij onze Tobias Waardenburg aan het juiste adres! Met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid is hij zo betrouwbaar als maar kan. Tijdens het offertetraject en de bouw begeleidt Tobias onze klanten. Hij zorgt altijd voor een warme overdracht. Bewapend met jarenlange ervaring én een topteam, gaat hij altijd voor goud en dat merken onze klanten.

Zie jij het zitten om met ons te bouwen? Stuur onze Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)